TEXOL AD BLUE 10L


Цена:
581 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Безопасен синтетички раствор, кој се користи како средство за намалување на издувните гасови според SCR - технологија во камиони со Euro 4*, Euro 5** и Euro 6
дизел единици.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи