TEXOL 4T 500ML


Цена:
140 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Минерално моторно масло наменето за
подмачкување на четиритактни мотори инсталирани во косилки и слични машини кои постојано работат со голем број вртежи и имаат ладење на моторот со
воздухот и маслото.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи