TEXOL 2T SYNTH


Цена:
59 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Масло за подмачкување на современи бензински мотори со вода и воздух
ладени 2-тактни мотори.
ISO-L-EGD; API TC; ЈАСО ФД; ТИ СИ.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи