STP Комплетен третман на системот за гориво


Цена:
811 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

STP Complete Fuel System Cleaner - Адитив за Бензин 

Комплетен третман за системот за гориво, комората, вентилите и инјекторите.

  • Ја намалува бучавата.
  • Подмачкува и одржува.
  • Подобро согорување и намалена потрошувачка.
ЗА 60 ЛИТ. ГОРИВО

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи