STP Инјектор Клинер - Бензин


Цена:
374 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Petrol Injector Cleaner - Адитив за БЕНЗИН

  • Го чисти системот за гориво
  • Спречува формирање наслаги на вентилите и комората
  • Ја намалува бучавата
  • Подмачкува
  • Подобро согорување и намалена потрошувачка.
За 60 литри гориво

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи