STP Чистач на DPF Филтери


Цена:
489 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

STP Чистач на DPF Филтери 200 ml

  • Го продолжува работниот век на DP филтерот
  • Го подмачкува и штити
  • Посебно погоден за градско возење тргни-застани.
  • Кога не се постигнуваат доволно високи температури за издув.
Забелешка:

Чистете го и заштитете го вашиот DPF Филтер. Менување на еден ист може да ве чини огромна сума на пари.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи