STP Инјектор Клинер - Дизел


Цена:
374 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Diesel Injector Cleaner - Адитив за ДИЗЕЛ

  • Го чисти системот за гориво
  • Спречува формирање наслаги на вентилите и комората
  • Ја намалува бучавата
  • Подмачкува
  • Подобро согорување и намалена потрошувачка.
ЗА 60 ЛИТРИ ГОРИВО

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи