STP Чистач на Дизел Системи


Цена:
311 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

STP Чистач на Дизел Системи
  • Ја намалува осетливо потрошувачката на гориво
  • Ја подобрува издувната емисија
  • Ја намалува бучавата и чадењето
  • Ги подобрува перформансите на ладен старт благодарение на цетанскиот додаток
  • Го одржува системот на гориво чист
  • Се бори со рѓата и корозијата во системот за гориво.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи