STP Чистач на Бензински Системи


Цена:
274 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

STP PETROL TREATMENT 200 ml 
  • Го чува карбураторот и инјекторите чисти.
  • Ја намалува дозата на депозит во вентилите.
  • Се бори против корозијата во системот за гориво.
  • Ја намалува осетливо потрошувачката на гориво.
  • Ја намалува издувната емисија.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи