STP Третман за Моторно Масло - Бензин


Цена:
536 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

STP Додаток за моторно масло - бензин    

  • Ги штити моторите од абење
  • Ја подобрува вискозноста на маслото
  • Ја намалува потрочувачката на масло
  • Спречува оксидација на маслото
  • Ја зголемува компресијата

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи