Сигурносен Елек


Цена:
89 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Материјал: 100% polyester жолт или портокалов

Тежина: 60г

Рефл.трака: 5CM

58 * 68 cm

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи