Shiny Летна Течност за Ветробран 5л


Цена:
117 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Shiny премиум летна течност за ветробран во количина од 5 литри.  Течноста е специјално проектирана за да го чисти перфектно предниот прозорец. Едноставно отворете го пакувањето и истурете течност во резервоарот за течност за бришачите. 

  • Не содржи метанол.
  • Потполно и инстантно ги отстранува сите нечистотии и остатоци од инсекти.
  • Мирис на зелено јаболко.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи