SHAKE VANILA шејк ванила и боровинка мирис во гранули за правосмукалка во гранули 4/1


Цена:
149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ОРИГИНАЛЕН ХРВАТСКИ ПРОИЗВОД СО ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ 

ДО 60 ДЕНА ТРАЈНОСТ НА МИРИСОТ

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи