SHAKE TEAK&PALISANDER шејк тиково и розово дрво мирис за алишта за во плакари 3/1


Цена:
159 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ОРИГИНАЛЕН ХРВАТСКИ ПРОИЗВОД СО ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ 

ДО 60 ДЕНА ТРАЈНОСТ НА МИРИСОТ

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи