SHAKE МЕНТА мирис за машина за перење на садови без непријатен мирис 100% 1/1


Цена:
249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ОРИГИНАЛЕН ХРВАТСКИ ПРОИЗВОД СО ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ 

ДО 60 ДЕНА ТРАЈНОСТ НА МИРИСОТ

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи