MYME "Power On The Go" Батерија 4.4Ah


Цена:
1,180 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

MyMe Power On The Go бекап батеријата ви дава дополнителна енергија за вашиот уред било каде. Производот вклучува Микро УСБ кабел.

  • Капацитет: 4400 mAh
  • Input: 5 V / 1 A
  • Output: 5 V / 1 A

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи