MYME Безжичен Полнач Со Подлога


Цена:
1,009 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Компатибилен со сите уреди што поддржуваат безжично полнење.
  • Заштита од висок напон
  • Заштита од прегревање
  • Капацитет за безжично полнење - 1,5 ампери за брзо полнење
  • Вклучен USB кабел
  • Input (DC): Микро USB 5V --- 2A
  • Output (DC): 5V --- 1A
  • Димензија: 96x17 mm

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи