My Shaldan V7 Lime - Миризлив Гел


Цена:
249 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Мирисот на свежо пресечена лимета е заробен и флаширан, така што ќе можете да уживате во нејзината зачудувачка арома во воздухот на вашиот автомобил.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи