My Shaldan Свежа Јагода


Цена:
149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Полиња со јагоди, свежо-берени, зрели и сочни јагоди е првото нешто што ќе ви дојде на памет веднаш штом го отворите овој легендарен Shaldan продукт.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи