My Shaldan Свежо Јаболко


Цена:
149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Шармирачки микс од овошен мирис и остар вкус на црвено јаболко. Содржи високи ноти на црвено јаболко, и нијанси од енергетски цитрон.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи