My Shaldan Cool Fresh Marine Squash


Цена:
149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Уживајте во непогрешливиот мирис - мешавина на вкусови од лимон и лимета. Овој длабок и опкружувачки мирис го пробудува вистинското присуство на сите Shaldan продукти.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи