My Shaldan Свеж Лимон


Цена:
149 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високи ноти на сочен лимон придонесуваат пријатен, ароматичен мирис за освежување на вашиот автомобил.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи