MFI/USB Кабел за iPod/iPhone/iPad/ 1.5m


Цена:
1,180 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Apple верификуван USB to Lightning кабел за сите уреди.

  • Пренос на музика и податоци во неколку секунди
  • Можност за полнење или поврзување на сите  Apple уреди
  • 1.5м долг кабел
  • Apple certified

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи