Батерија Long 12V 9Ah


Цена:
1,699 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Напон: 12V

  • Капацитет: 9 Ah

  • VRLA технологија, без одржување

  • Без течен електролит

  • Животен век 8 години.

  • Можност за монтирање во било која положба.

  • Наменето исклучиво за уреди за напојување UPS и алармни уреди 

  • Ширина на извод (F2) 6.35mm

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи