Little Joe Освежувач на воздух 2D ПЛОЧКА


Color: Ванила
Size: Ванила
Цена:
130 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Освежувачи за воздух Little Joe во повеќе ароми.

Премногу едноставни за инсталирање и вадење.

Имаат прекрасен безалкохолен мирис без употреба на токсични материјали или штетни мириси.

45 дена користење - нашите Little Joe освежувачи можат да траат и до 45 дена.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи