Landport YTX7L-BS 12V 6Ah


Цена:
1,799 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Моторната батерија LTX7L-BS, 12 волти, 6 Ah, е стартер батерија со AGM технологија. LTX7L-BS е претходно наполнет на суво и доаѓа со пакет со киселина. Оваа оловно-киселинска батерија е 100% без одржување и отпорна на истекување. Може да се инсталира во навалена положба до 45°. LTX7L-BS е вистински аларм и погоден за сезонска употреба и кратки растојанија.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи