Landport YTX7A-BS 12V 6Ah


Цена:
1,849 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Моторната батерија LTX7A-BS, 12 волти, 6 Ah, е стартер батерија со AGM технологија. LTX7A-BS е претходно наполнет на суво и доаѓа со пакет со киселина. Оваа оловно-киселинска батерија е 100% без одржување и отпорна на истекување. Може да се инсталира во навалена положба до 45°. LTX7A-BS е вистински аларм и погоден за сезонска употреба и кратки растојанија.

Технички спецификации
Напон (V)
12
Капацитет (Ах)
6 (10 часа)
CCA (A/EN)
105
Должина (мм)
150
Ширина (мм)
87
Висина (мм)
93
Вкупна висина (мм)
93

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи