Landport YTX4L-BS 12V 3Ah


Цена:
1,099 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Моторната батерија LTX4L-BS, 12 волти, 3 Ah, е стартер батерија со AGM технологија. LTX4L-BS е претходно наполнет на суво и доаѓа со пакет со киселина. Оваа оловно-киселинска батерија е100% без одржување и отпорна на истекување. Може да се инсталира во навалена положба до 45°. LTX4L-BS е вистински аларм и погоден за сезонска употреба и кратки растојанија.

Технички спецификации
Напон (V)
12
Капацитет (Ах)
3 (10 часа)
CCA (A/EN)
50
Должина (мм)
113
Ширина (мм)
70
Висина (мм)
85
Вкупна висина (мм)
85

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи