Landport YTX20L-BS 12V 18Ah


Цена:
4,499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Моторната батерија LTX20L-BS, 12 волти, 18 Ah, е стартер батерија со AGM технологија. LTX20L-BS е претходно наполнет на суво и доаѓа со пакет со киселина. Оваа оловно-киселинска батерија е 100% без одржување и отпорна на истекување. Може да се инсталира во навалена положба до 45°. LTX20L-BS е вистински аларм и погоден за сезонска употреба и кратки растојанија.

Технички спецификации
Напон (V)
12
Капацитет (Ах)
18 (10 ч.)
CCA (A/EN)
240
Должина (мм)
175
Ширина (мм)
87
Висина (мм)
155
Вкупна висина (мм)
155

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи