Landport YTX 5L-BS 12V 4Ah


Цена:
1,399 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Моторната батерија LTX5L-BS, 12 волти, 4 Ah, е стартер батерија со AGM технологија. LTX5L-BS е претходно наполнет на суво и доаѓа со соодветно пакување киселина. Оваа оловно-киселинска батерија е 100% без одржување и отпорна на истекување. Може да се инсталира во навалена положба до 45°. LTX5L-BS е вистински аларм и погоден за сезонска употреба и кратки растојанија.

Технички спецификации 
Напон (V)
12
Капацитет (Ах)
4 (10 часа)
CCA (A/EN)
80
Должина (мм)
113
Ширина (мм)
70
Висина (мм)
105
Вкупна висина (мм)

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи