К2 Ultra cut полир паста 100мл


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

  • Полир паста за отстранување на гребнатини.
  • Ефикасно и сигурно ги отстранува сите гребнатинки и несовршености на офарбаната површина на возилото.
  • Обезбедува многу фина површина.
  • За сите видови бои.

Видео со упатство за употреба:


Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи