K2 Торнадо 1кг. - Прашок за Тапацир


Цена:
649 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

ТОРНАДО е прашок за отстранување на сите видови флеки.

  • Добар е за перење на теписи и тапацири направени од било кој вид на материјал.
  • Нема мирис, а ги отстранува сите непријатни мириси.
  • Не остава траги на црни материјали.
  • Не ја оштетува и не ја слабее ткаенината. 
  • Премногу ефикасен: 1кг прашок може да испере и до 100м2 умерено валкана површина.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи