K2 Tire Doktor - лепак за гуми


Цена:
499 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Американски производ за пумпање и заптивање на дупнати гуми во итни ситуации.

  • Го штеди времето потребно за замена на дупнатата гума со резервна.

  • Ја пумпа гумата до притисок од 1.78 атмосфери.

  • Производот е неопходен во багажникот на секој автомобил.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи