K2 Texar Ultra 0W30 VW 1L 100% Синтетско Масло


Цена:
649 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
Потрошено

Опис

100% синтетичко моторно масло со NANOTECH технологија. Содржи најквалитетни состојки ПАО(Poly-Alfa-Olefins). Се препорачува за најнови возила опремени со тростепени катализатори и филтери на честички. "ЛОНГ ЛАЈФ" тип на масло. Се препорачува за бензински, дизел и мотори за автомобили и камиони кои работат на ТНГ со и без турбо.

Ги исполнува стандардите: ACEA A3/B4,  API SM/CF, VW 502.00, VW 505.00, RN 0700, RN 0710, MB 229.3, GM-LL-B-025

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи