K2 Texar 5W-30 XN-C3 5L


Цена:
2,600 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 TEXAR 5W-30 XN-C3 5L - Моторно масло наменето за сите бензински и дизел мотори, исто така и оние опремени со современи системи за прочистување на издувните гасови, за кои производителите препорачуваат употреба на моторното масло 5W30 според ACEA C2 и / или C3, API SN. Овозможува идеална заштита за моторот помеѓу промените во маслото, дури и под најтешките услови за работа.

 

 


Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи