K2 Texar 10W-40 XL 5L


Цена:
1,200 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 TEXAR 10W-40 XL 5L е модерено полусинтетичко моторно масло, развиен и произведен со употреба на најновата технологија NANOTECH.

Молекули со специјални намени со адитиви кои го намалуваат триењето, одлично го штитат моторот од абење.

Соединенијата за перење / распрснување, анти-оксидативни, антикорозивни состојки, составени соодветно, обезбедуваат соодветни услови за работа на моторот во какви било услови.

Додавање на синтетичко основно масло, заедно со минералното основно масло, модифицирано на хемиски начин, обезбедува далеку подобро подмачкување и заштита на моторот во споредба со минералните масла.

Особено при пониски вредности на температурата, го олеснува стартувањето на моторот.

Се препорачува за автомобили и комбиња за испорака што се движат на бензин, дизел или LPG, независно од степенот на абење на моторот.

Ги исполнува барањата на API SL / CF.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи