K2 Suprema Освежувач на Воздух


Арома: Лимон
Цена:
142 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Освежувач на воздухот со прилагодлив интензитет на мирисот. Ароматичниот состав гарантира долготраен и свеж мирис.

K2 Suprema безбедно се монтира во решетката за вентилација. Има посебна рачка за да спречи паѓање. Благодарение на регулаторот, можно е да се постави интензитетот на мирисот. Современата форма на освежувачот на воздух совршено се вклопува во внатрешноста на секој автомобил.

Достапен е во две ароми: Ванила и Лимон.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи