К2 Super Start


Количина: 200мл
Цена:
247 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 SUPER START- Спреј за брзо стартување на сите видови мотори. Голема ефикасност и во екстремни услови, тестиран до -60.

Достапен во две количини: 200мл и 400мл.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи