K2 STOP LEAK OIL 50мл


Цена:
299 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Извонреден високо концентриран додаток за спречување на протекување.
Погоден за сите видови согорени мотори (бензин, дизел, ТНГ),менувачи и
машински хидраулични системи.
Ја враќа еластичноста и оригиналните параметри на истрошените дихтунзи.
Се меша со минерални, полусинтетички и синтетички масла.
Содржи пакет од скапоцени адитиви за заштита на моторот.
Не ја зголемува емисијата на честички.
Целосно безбеден за катализатори и мотори опремени со DPF.
Насоки: 1. Нанесете ја целата содржина на топлото (не на целосно жешкото)
моторно масло.
2. Запалете го моторот и оставете го во мирување мин. 15 минути по
постигнување на работната температура.
3. Поголемиот дел од протекувањата ги нема за една недела или
1000 км поминати километри (во случај на возила).
Една доза е доволна за околу 4 литри моторно масло.
Дури и двојното предозирање не е штетно.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи