K2 Stereo Освежувач на Воздух


Арома: Лимон
Цена:
80 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Освежувач на воздухот во автомобил во форма на звучник со прекрасен мирис сместен во дискретно куќиште. Полека го ослободува мирисот во автомобилот и го освежува целиот ентериер. Пластичниот клик од задната страна овозможува фиксирање во решетката за вентилација во колата, за да се избегне паѓање.

Посветено за секој ентериер на автомобилот.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи