К2 Спид Вакс брз течен восок - 770мл


Цена:
287 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

К2 Спид Вакс се применува на претходно измиена каросерија. Овозможува водата, која инаку се задржува на автомобилот, да се претвори во капки кои сами се отстрануваат од каросеријата.

  • Делува брзо и ефикасно.
  • Ја обновува бојата и и дава сјај.
  • Може да се применува и на сува каросерија.
  • Создава невидлив заштитен слој.

Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи