K2 Smoke Eliminator 400ML


Цена:
259 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

K2 Smoke Eliminator ја намалува зачаденоста на издувните гасови.

  • Се додава во моторното масло.

  • Овозможува тивка работа.

  • Ја зголемува компресијата и ефикасноста на моторот.

  • Погоден за бензински и дизел мотори.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи