K2 Сив Силикон 85 ГР +350°C


Цена:
261 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо-квалитетен силикон којшто перфектно се адаптира на залепените површини. Благодарејќи на модерната формула, безбеден е да се користи и во автомобилите со најсовремени технологии.

Отпорен е на масла, подмачкувачи, разладувачи итн.

Видео со упатство за употреба:

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи