K2 Активна Пена 5л.


Цена:
974 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Високо ефикасен, високо концентриран производ. Во текот на перењето се создава голема количина густа пена со кремаста конзистенција и пријатен мирис. Високата концентрација овозможува брзо перење. Идеален за перење возила во автоматски перални и со помош на машини кои создаваат пена.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи