К2 Радиатор Стоп Леак Прашок


Цена:
75 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Течност за заптивање ладилници и блокови на мотор. Формира флексибилен слој кој трајно лепи на местото каде што тече течноста за ладење.

  • Содржи инхибитори кои ја спречуваат корозијата.

  • Спречува создавање на наслаги од бигор и не го затнува разладниот систем.

  • Делува брзо и ефикасно.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи