К2 Радиатор Флуш - за чистење ладилник


Цена:
155 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Докажан агент со највисок квалитет, за чистење презагадени и прегреани ладилници. Отстранува секаква нечистотија за 10 минути. Го заштитува ладилникот од прегревање, и обезбедува оптимална температура на работа на моторот, со што го продолжува и самиот век на моторот.

 

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи