K2 Prolok Medium - заштита за навој


Цена:
225 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Заштита за навој со средна сила.

  • Одлично ги обезбедува споевите на навојот од самоодвртување и ги штити од корозија.

  • Ја елиминира потребата од користење на подлошка против самоодвртување.

  • Се користи кај споеви кај кои е потребно повремено одвртување.

  • Анаеробен, реагира во контакт со метал

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи