К2 Поло Кокпит 750мл.


Цена:
363 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Нано честичките продираат длабоко во структурата на материјалот штитејки го од нечистотија и прашина. За пластични и гумени делови, без разлика од бојата. Единствениот мирис внесен во производот ќе даде свежина на ентериерот.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи