K2 Plastic Doctor - за лепење пластика


Цена:
389 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Средство за лепење на пластични површини. Може да лепи пластика со метал, ПВЦ, керамика, кожа, дрво и др. Лепилото е водоотпорно и може да потполнува мали пукнатини.

Упатство за употреба:

Површината што се лепи треба да биде сува и малку рапава.

Залепете и почекајте 2 минути, а употребувајте по 2 часа.  

ВНИМАНИЕ: Внимателно отворете го лепилото во спротивна страна од вашето лице.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи