K2 НУТА MAX 5л


Цена:
832 Ден.

Вклучено ДДВ

Залиха:
На залиха

Опис

Производ за чистење на ветробранското стакло, бришачи и други стаклени, 
пластични и ламинатни површини. Безбедно за лак.
Ги остава чистите површини чисти и без траги.
Заштитува од прашина и го олеснува чистењето.
Подготвен за употреба.

Можеби ќе ви се допадне...

Разгледувани производи